21998
page-template-default,page,page-id-21998,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.0.7,woocommerce-no-js,select-theme-ver-6.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

DESIGN APLICAT în BUSINESS

Se știe că în business prima impresie contează!

Prezentări pentru sesiuni live, rapoarte, formate de oferte, materiale pentru training-uri și conferințe – totul editat și adaptat audienței. Munca noastră este pasiunea noastră. Venim la masa de lucru într-o primă etapă ca ascultători, înțelegem obiectivele, generăm ideile și le discutăm, definim conceptul, schițăm etapele, redefinim detalii și în final creăm magie pentru audiență.

Pornim de la zero sau îmbunătățim materialele deja existente, vă pregătim pentru susținerea live a momentelor cheie pentru dvs., cu alte cuvinte vă ajutăm să vă convingeți audiența și să creați momente memorabile!

Este o mare diferență între a trimite o ofertă unui potențial client, scrisă simplu în Word și a o edita într-un format captivant, care să facă o primă impresie de excepție. Fiind prima dovadă a stilului de lucru, dacă documentul este ușor de parcurs și de citit, cu un design adaptat clientului, cresc șansele de a câștiga oferta.

Este o mare diferență între a ține o prezentare live cu bullet-uri înșirate pe slideuri și a compune o poveste susținută de un concept, care ruleză fluid, toată atenția fiind acordată audienței. Modul acesta de lucru oferă încredere în sine și susține performanța.

De-a lungul ultimilor ani am compus și editat sute de prezentări business și rapoarte, înglobând toată experiența acumulată și înțelegând povestea din spatele cifrelor și datelor statistice. Atenția la detalii, plăcerea de a socializa, respectul acordat muncii și termenelor de predare ne definesc stilul de lucru și valorile noastre.

Vrei să creezi magie pentru audiența ta?