18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.0.7,woocommerce-no-js,select-theme-ver-6.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Despre noi

Abordare, stil și inspirație
Marketing

Marketing online în combinație cu Marketing offline. Social Media, Influencer Marketing și Content Marketing – mixul perfect pentru tine, cu atenție la detalii și inspirație.

Design aplicat în business

Prezentări, rapoarte, formate de oferte, materiale pentru training-uri și conferințe – totul editat și adaptat audienței tale. Serii de vizualuri create pentru Social Media.

Fotografie

Fotografii profesioniste (terestre și aeriene) ce constituie baza portofoliului propriu și original al companiei tale, care se regăsesc în vizualul autentic creat pentru Social Media.

20

ANI DE EXPERIENȚĂ: MARKET RESEARCH, BUSINESS DESIGN

3

ANI ANTREPRENORIAT ȘI EXPERIENȚĂ ÎN PROIECTE PROPRII

38

CLIENȚI MULȚUMIȚI ȘI INSPIRAȚI, PLUS MULTE ALTE PROIECTE

100%

PROFESIONALISM, RESPONSABILITATE, REALIZĂRI

Despre noi în câteva cuvinte

Identificăm modul cel mai potrivit în care îți poți promova serviciile și produsele tale și barierele de comunicare în piață. Misiunea noastră este să creăm notorietate cu stil, să definim strategii de promovare și să le implementăm într-un mod durabil.

 

Lucrul cu noi este parteneriat, nu doar un simplu contract. Fiecare proiect este unic și învățăm continuu, chiar dacă experiența își spune cuvântul. Convingem fotografia profesionistă corporate să iasă din rutină și să te îndemne către un exercițiu de creativitate. Creăm povești cu ajutorul imaginilor, fluidizăm texte și analize de marketing, construim strategii de marketing și arătăm esențialul.

APTITUDINI0

ANI DE EXPERIENȚĂ0

Inspirație0