19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.0.7,woocommerce-no-js,select-theme-ver-6.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Servicii

Ce știm să facem cel mai bine
Vrei să știi mai mult?
MARKETING pur și simplu

Abordarea în contextul actual este clar definită de marketingul online, dar background-ul în marketingul clasic este un avantaj major. Înțelegem dincolo de aspectele tehnice ale setărilor companiilor de promovare online, citim și construim povestea pe baza cifrelor statistice, definim target-uri pe baza analizelor calitative, construim campanii de creștere a notorietății utilizând mixul de offline cu online-ul, realizăm analize cantitative pe bază de chestionare personalizate

DETALII
Vrei să știi mai mult?
ANALIZĂ CALITATIVĂ (IN-DEPTH INTERVIEWS) PENTRU TARGETĂRI CAMPANII ONLINE

Atunci când te hotărăști să fii prezent cu business-ul tău în online și să pornești cu motoarele turate campanii pe Facebook  / Google sau Story Instagram este foarte important, de fapt este hotărâtor, să te adresezi audienței potrivite – consumatorilor tăi.

Nu este suficient să cunoști modalitatea tehnică în care setezi o campanie. Este important să știi cui să o adresezi iar intuiția ta nu este cel mai bun barometru. Primul principiu învățat la facultate la sețiunea Marketing a fost “părerile tale nu sunt și ale consumatorilor tăi, așadar nu extrapola, fără a avea o bază solidă fundamentată știintific”.

DETALII
Vrei să știi mai mult?
DESIGN APLICAT în SOCIAL MEDIA

Postările pe rețelele de socializare sunt foarte diverse ca dimensiuni, în funcție de tipul acestora (reclamă, postări în feed cover, event, cover de grup, notes etc). Promovarea online are nevoie de grafică echilibrată și de diferențiatori pentru a avea impact maxim. Fiecare detaliu al mărcii tale contează, iar modul de expunere pe Social Media poate consolida sau descalifica brand-ul. Comunicarea identității de brand în mod unitar pe toate canalale de socializare îți crește engagementul, vizibilitatea în piață și implicit îți vei consolida afacerea.

DETALII
Vrei să știi mai mult?
DESIGN APLICAT în BUSINESS

Prezentări pentru sesiuni live, rapoarte, formate de oferte, materiale pentru training-uri și conferințe – totul editat și adaptat audienței. Munca noastră este pasiunea noastră. Venim la masa de lucru într-o primă etapă ca ascultători, înțelegem obiectivele, generăm ideile și le discutăm, definim conceptul, schițăm etapele, redefinim detalii și în final creăm magie pentru audiență.

Pornim de la zero sau îmbunătățim materialele deja existente, vă pregătim pentru susținerea live a momentelor cheie pentru dvs., cu alte cuvinte vă ajutăm să vă convingeți audiența și să creați momente memorabile!

DETALII