21995
page-template-default,page,page-id-21995,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.0.7,woocommerce-no-js,select-theme-ver-6.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

DESIGN APLICAT în SOCIAL MEDIA

DESIGN STORIES PENTRU SOCIAL MEDIA

Stories reprezintă o bună modalitate pentru promovarea business-ului tău, atunci când vrei să fii în trend și când targetul tău este potrivit pentru acest tip de comunicare pe Social Media. Stories de calitate înseamnă un vizual de calitate, iar aici ne referim la rezoluție, mesaj call to action, idee de prezentare și în general la “stil”.

 

DESIGN BANNERE PENTRU SOCIAL MEDIA

Postările pe rețelele de socializare sunt foarte diverse ca dimensiuni, în funcție de tipul acestora (reclamă, postări în feed, cover, event, cover de grup, notes etc). Promovarea online are nevoie de grafică echilibrată și de diferențiatori pentru a avea impact maxim. Fiecare detaliu al mărcii tale contează, iar modul de expunere pe Social Media poate consolida sau descalifica brand-ul. Comunicarea identității de brand în mod unitar pe toate canalale de socializare îți crește engagementul, vizibilitatea în piață și implicit îți vei consolida afacerea.

Ca să ai impact, sunt importante următoarele aspecte în ceea ce privește bannerele / vizualurile în Social Media:

    • respectarea dimensiunilor ideale afarente obiectivelor stabilite în Social Media
    • calitatea foarte bună a vizualului (rezoluție, încadrare, idee etc.)
    • crearea unui stil original, cu diferențiatori de brand și consecvent de-a lungul timpului
    • grafică adaptată audienței

Cum îmi pot crea identitatea de brand pe canalele de socializare?